top of page

Liderlik Eğitimleri

1. Kokpitte Liderlik

Yaşanmış bir havacılık olayından esinlenerek oluşturulan senaryo çerçevesinde video, fotoğraflar, beyin fırtınası ve liderlik becerileri kullanılarak çözümler üretilmesi.

Süre: 1 gün


2. Sun Tzu Savaş Sanatı ile Liderlik

M.Ö. 500 yıllarında Çin’de yaşayan stratejist Sun-Tzu’nun “Savaş Sanatı” eserinde yer alan 13 stratejinin iş hayatına ve liderliğe uyarlanması. Video, fotoğraflar, haritalar, beyin fırtınası ve liderlik becerileri kullanılarak çözümler üretilmesi.

Süre: 1 gün


3. Ahenk Yaratan Lider

Duygusal Zekâ yaklaşımı ve Harrison Assessments Liderlik Raporları çerçevesinde gruba özel tasarlanan, test ve uygulamalar ile desteklenen liderlik gelişim programı.

Süre: 2-4 gün (grup ihtiyacına göre belirlenir)


4. Çanakkale’de Liderlik

Çanakkale bölgesinde yer alan Assos ve Truva Antik Kentleri ile Çanakkale Zaferinin kazanılmasında ortaya konan liderlik tarzı ve prensiplerinin incelenmesi ve iş hayatına aktarılabilmesi için Gelibolu yarımadasının tecrübeli ve profesyonel bir rehber önderliğinde gezilmesi, askerî harekât konusunda harekâtın akışı ve liderlik prensiplerinin uygulanması konularının yerinde görülmesi, yorumlanması, iş hayatında uygulanabilmesinin tartışılması

Süre: 2 gün (seyahat ve konaklamalı)



52 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page